Trött

Jag är så sjukt trött, det är sjukt. Tänk att all mat man ätit gör en så jävla seg. Jag tänkte göra lite Zumba innan efter att jag pratade i telefon med Rasmus men jag la mig i sängen och sov tills nu. Det var riktigt skönt. Men nu känner jag att jag måste verkligen göra något. En promenad hade inte suttit fel. Jag ska hämta Laura sen, vi ska boka hotell till Barcelona. Sen ska jag fråga henne om hon kanske vill ta en lite promenad, om jag själv orkar.


Saknar

I januari 2009 började jag simma igen efter tre års uppehåll och simmade i ett år tills jag flyttade till Barcelona. Nu börjar jag sakna min simmning igen, men jag har ej tid att simma pga att jag jobbar heltid. Jag saknar att dyka ner i vattnet och ha träning med mina simkompisar. Jag känner mig så sjukt otränad nu. Jag har ju träningskort på 24-seven men det räcker inte. Jag vill att de ska ha simbassäng också. Precis som vi hade det på DIR gymmet i BCN. Fan vad lat man har blivit nu när man jobbar heltid det är hemskt. Jag vill fortfarande vara lika igång som jag en gång varit. Men det är nog för att jag inte tränar mer. Jag måste verkligen ta tag i min träning.


Rasmus



Jag tycker om dig så mycket


Perioder

Nu har jag varit off igen från att skriva. Men kände att jag skulle börja skriva lite nu igen. Under den tiden jag inte har skrivit som har vart på en och en halv månad har jag bara jobbat och träffat en kille som heter Rasmus. Han bor i Jönköping och har besökt mig två gånger, nu är det min tur att åka till honom. På torsdag åker jag till Jönköping för att fira nyår med honom och hans vänner. Det ska bli riktigt roligt att få träffa hans vänner och familj. Men nu när vi kommer ses blir det sista gången för nu iallafall. Vi kommer inte ses på två månader för att han ska till Tokyo. Har kollat på biljetter för att hälsa på honom och jag hittade en skit billig biljett i februari för 5200DKK, men vi vet inte var jag ska bo och han kommer kanske va jätte upptagen med sitt jobb så vi får se.

Igår firade vi tita Vangies födelsedag och jul hemma hos henne. Det var jätte trevlig, vi lekte julklappsleken. Jag har aldrig lekt det innan men det var skit roligt. Den ska jag göra varje jul framöver. Syrran och Nicolai kom dit sen samt Anthony och Vicky. Idag blir det lite jul med familjen bara och vädret är skit nice. Himlen är blå och solen skiner *****.

Nu på eftermiddan ska jag fika med Annie och Lili. Jag och Lili tänkte promenera in till stan. För att träna lite bort all mat från igår. Juste om tretton dagar åker jag hem till Barcelona med Laura. Jag är så lycklig. Fy fan vad roligt det ska bli att komma dit igen och gå till alla ställen. Vi har iallafall bestämt att direkt när vi kommer till stan ska vi åka direkt till Yamamoto och äta. Men vi har inte bokat nåt hotell och det måste vi verligen göra snart.