Hela tiden

Det är fredag idag, igen. Är det bara jag som tycker att det är sjukt? Det är helg hela tiden, visst det är skit gött att det är det. Men jag vill inte att det ska gå så snabbt. Redan nu på måndag är det mars månad och två veckor senare har jag varit här i två månader. Det känns inte som att jag har varit här så länge. Idag är det riktigt fint väder, ungefär tjugo grader. Det har det varit de andra dagarna också. Men imorgon ska det regna, trist. Och imorgon kommer Amanada hit. Vi ska käka på Yamamoto med de andra. Nikolai är också här samt Cornelias två vänner Ida och Olivia.

Jag längtar tills imorgon, eftersom Amanda kommer men hon kommer med svenskt bröd. Det ska bli skit gott att äta riktigt bröd. För här har de så torrt bröd, det är inte så roligt att käka.
Vi har just nu lektion med Oscar och vi pratar om olika mediciner som finns i First Aid Kit och vi pratade precis om diarré. Så började jag prata lite om vad jag vet om bajs. Mina vänner vet ju att jag är intresserad av bajs och tycker det är roligt. Siri som hade en gång problem med bajsandet ringde mig och frågade vad hon skulle göra. Då berättade jag att hon var tvungen att äta fiber och havre samt blåbär det får bajset att bli fast. Jag berättade det nyss i klassen haha. Nu saknar jag att fisa med Siri.

Foton från när jag och Laura var svettiga på Apolo i måndags, samt andra foton.
 




Ännu en dag

Veckorna här går så sjukt snabbt. Imorgon är det redan torsdag och sen är det fredag och dags för att festa igen. Det är rätt trist att det går så fort för jag vill stanna längre. Jag som alltid pratat illa om Spanien vill nu stanna längre än vad som är sagt. Jag hade faktiskt kunnat stanna ett år här. Då kan man med gott samvete säga att man bott utomlands. 4 månader känns lite fjuttigt. Jag ska iallafall försöka stanna till juni om det går. Det gäller bara att inte slösa en massa pengar. Man kanske ska hittat ett jobb någonstans men då gäller det att man kan spanska. Måste fan ta och fixa det.

Just nu sitter vi i klassrummet och har slutat. Men vi får ej lämna klassrummet eftersom det är ett måste att sitta kvar tills den tiden man egentligen slutar ...

Min dator strulade lite så nu har vi slutat. Vi ska möta upp Laura, sedan ska vi gå på bio och se Precious som har fått jätte bra recensioner. Fan vad jag är bajsig förlåt, men ja så är det. Vi ska röra oss nu ut i det fina vädret. Jag måste köpa en kaka på Buenas. Juste, det är ett jätte bra café vi har hittat som har skit goda kakor och mat. Deras äpple kaka är så sjukt god. Nej, vi ska röra oss nu.



Varför inte?



Jag är så sugen på att pierca mig nu när nästan alla i vår lägenhet är i en sorts piercing period. Syrran och Annie har piercat sig i nacken. Tatiana vill pierca sig ungefär vid halsen och Hellen vill pierca sig i örat någonstans. Och då tänkte jag att jag kunde göra i septum. Det ser väl inte så pjåkigt ut jag gillar det faktiskt.

Jag vet att jag har sagt att jag skulle bli bättre på att skriva men så har det ej blivit. Vi har inget internet i den nya lägenheten så jag får logga in i skolan eller på internet kafeét mitt emot vår lägenhet. Men i övrigt är det bra här, iförgår var det 21 grader i solen, det var väldigt skönt kan jag berätta. Men det är så skumt att det är så fint väder när man är van med all snö vid den här årstiden. Annie och Lili har varit här och hälsat på det var jätte kul att ha sina vänner över men det var jobbigt att säga hej då till de. Amanda kommer nu på fredag och sen i mars kommer Nathalie och Siri. Det är skit skoj att man har besök hela tiden.
Just nu sitter jag i skolan på spanska lektionen och vi håller på med en massa olika verb. Det är skit drygt. Vi har rast om fem min. Jag har bara sovit i 5 timmar för vi var ute igår på en klubb som jag ej minns vad den hette. Och ikväll ska vi ut igen, ikväll blir det Apollo, det ska bli skit roligt jag längtar.
Jag ska verkligen försöka skriva oftare för jag vill själv också kunna läsa senare vad man har gjort. Vi har rast nu måste skaffa lite käk.


Dåligt

Jag har varit så dålig på att uppdatera nya inlägg, men jag är väldigt sällan inne på internet. Nu när vi har flyttat bort från Diputacio till Sardenya har vi inget internet längre. Jag kan endast logga in på internet i skolan. Vi har just nu lektion med Oscar som är läkare och det är riktigt tråkigt. Nästan hälften av klassen har gått hem för att de orkar inte med hans lektioner. Vi slutar om 30 min, hoppas det går snabbt.

Igår kom Lili och Annie hit till Barcelona, det är jätte kul att ha de här. Jag ska träffa de efter skolan. Vi tog de till vår favorit resturang Yamamoto som har så jävla bra mat för endast 10 euro. De har all asiatisk mat, skit gött. Idag ska jag fika med Annie och Lili. Jag ska nog ta de till La Boqueria som är en stor frukt, kött, fisk, livs marknad vid La Rambla. Fy jag orkar knappt skriva. Jag har blivit så trött nu tack vare Oscars lektion. Jag ska försöka hänga med nu om det går. Liksom vad fan är TUC? Okej, nu ska jag lyssna.