Hålla mig? Glöm det!

Jag hade bestämt mig för att inte resa någonstans tills nästa sommar för jag håller på att spara pengar. Men jag kan faktiskt inte vänta jag måste åka på en weekend resa iallafall. Jag har tittat på biljetter nu för januari. Tänkte åka den sjunde och komma hem den elfte. Det är Barcelona jag vill åka till. Jag ska prata med vår kontaktperson på måndag och fråga henne om det kanske finns möjlighet att kunna vara ledig både måndag och tisdag. Jag hoppas att det går för jag behöver komma bort.
I januari har det gått ett år sen vi flyttade till Barcelona, ETT ÅR! Det är helt sjukt, tiden går så snabbt.


Nattamat

När jag var ute i Köpenhamn för två veckor sen åt jag och min kollega Casper röda pölser med bröd som nattamat. Alla äter det för det är ju typiskt danskt. Medans jag åt kom jag att tänka på vad man äter i andra länder/städer när man går hem från klubbar. När jag var i Paris, vad jag minns i allafall fanns det inga matstånd. Men i Nantes minns jag att många åt baguetter. I Barcelona äter alla bocadillo eller churros som nattamat och i Stockholm är det hamburgare. Sen kommer vi till Malmö där många äter också hamburgare men det är nog ändå falafeln och kebaben som tar hem priset. Falafeln är ju ändå trots allt Malmös nationalrätt.

Ur en text från en hemsida
Falafeln är Malmös nationalrätt och doften av de nyfriterade kikärstbullarna är en självklar del av stadsbilden. Det finns de som säger att Zlatan och falafeln är de faktorer som betyder mest för integrationen i Malmö.

                                                           


Malmö C

Nu har den nya glashallen på centralstationen öppnat. Jag har försökt att gå dit nu i två dagar men har ej hunnit för att jag kommit fem min innan tåget gått. Jag ska försöka hinna idag. Det verkar skit snyggt. Jag kan inte förstå att nästa månad då kommer man ta tåget under marken, fan vad roligt det ska bli. Sen ska den stanna på Triangeln station och sedan Hyllie vidare till Köpenhamn. Det är så coolt, tycker ju jag för jag är så intresserad av utveckling av Malmö. Låt det bli 12 december nu!