vincewu.tumblr.com

http://vincewu.tumblr.com/

Byta?

Nu står jag inför ett svårt beslut. Jag vet inte om jag ska byta sida till tumblr. Jag har gjort en ny som heter vincewu.tumblr.com. Jag vill prova och se hur det fungerar på den sidan. Känner att jag vill prova något nytt nu. Hmm, jag tror faktiskt att jag ska börja skriva där. Jaha ... haha det var ju ett svårt beslut. Jag ska prova iallafall och se om jag tycker om det. Häng med till min nya sida vincewu.tumblr.com

Destination Örebro

Nu var det återdags för en liten resa. Nu åker jag till Örebro med familjen för att hälsa på Inger och Lennart. Jag drack lite för mycket vatten imorse så nu är jag lite pissig och snart lär jag bli skit pissig. Ih, jag får nog säga till pappa snart att han får stanna. Just nu är vi i Löddeköpinge så vi har inte kommit så jätte långt. Haha, pappa pratar med Inger nu hon är säkert helt nervös för nu ska hon börja fixa maten och det har hon säkert planerat sen iförgår. Hon blir alltid så nervös när hon ska laga mat, det är bara som hon är som person. Jag minns en gång så hade vi kommit fram och då sa hon att det fanns en massa ris. Vi blev jätteglada för vi älskar ris, men när vi fick se riset hade hon kokat typ 3 dl för sex pers haha. Det ska bli kul att se hur mycket mat det blir nu.

Videoklipp

Jag och Laura i hotelrummet i Barcelona


Jeg siger kun haj

  • Haj
  • Jeg kikar bara
  • Jeg siger kun haj

Jag är så nära på att hata danskar. Jag förstår mig inte på de. Mitt problem med danskarna är att de inte kan säga hej. De kan fan inte säga hej, usch vad det stör mig. Tex när man går in i en butik här i Sverige och så hälsar säljaren på en och så svarar man tillbaka med ett hej. Efter en stund frågar säljaren om man behöver hjälp, då svarar man nej jag tittar bara, tack. Men i Danmark fungerar det inte på det viset. Där säger man hej till kunden och då svarar kunden, jeg kikar bara. Har jag frågat om kunden har behövt hjälp? NEJ! Jag förstår verkligen inte hur det kan vara så svårt att säga hej. Nu när man får svaret jeg kikar bara då svarar jag, jeg siger kun haj och det gör jag. Jag säger bara hej och inget annat.


Lediga dagar

Idag var det min sista arbetsdag tills på tisdag. Imorgon åker jag och familjen till Örebro för att träffa Inger och Lennart. Lennart är pappas morbror och han fyller 80 år nu i helgen, så de ska ha ett litet kalas. Det ska bli kul att komma upp dit. Jag har inte varit där på jätte länge. Sist jag var där var med Annie 2009. Så det är dags att hälsa på igen. Pappa sa att vi skulle åka redan åtta på morgonen, lite tidigt tycker jag. Vi får se om vi åker klockan åtta imorgonbitti.

Igår var ju jag och Lili ute på Babel där vi träffade Hellen. Kvällen var helt ok, den var ju inte direkt den bästa och vi var inte så speciellt peppa. Jag förväntade mig iallafall att båda dansgolven skulle vara öppna men det var det inte inte. Det var bara den ena som var öppen och det var knappt något folk där. Musiken var helt ok, ibland kom det riktigt bra dancehall låtar. Jag saknar Babel - Hawaii 2009, den sommaren var sjuk. Fy fan vad roligt det var. Varje onsdag, verkligen varje onsdag. Jag och Nathalie vi hade våra gympapass där inne. Det fanns knappt någon luft där inne och det var packat med folk. Oh jag saknar det jätte mycket.




Ännu en lång dag

Igår var det damavdelningen som fick en makeover. Idag var det herravdelningens tur. Jag kunde knappt sovs inatt för jag låg och tänkte på hur vi skulle göra om butiken. Vi möblera om och min kollega Naima blev tillslut så trött i armarna och påstod att hon skada ryggen vilket är bullshit haha. Efter flera timmar av vikande och putsande blev butiken riktigt nice. Så nu har vi typ på helt nya butiker. Jag känner mig verkligen nöjd. Ikväll blir det utgång, sjukt nog. Jac har inte vart ute i Malmö på jätte länge. Vi ska till Babel och där har jag inte vart sen jag kom hem från Barcelona alltså förra året. Det ska bli kul, ser fram emot det. Jag ska hem till Lili först sen drar vi till Möllan vid typ tio halv elva. Hellen ska också komma, men vet inte när. Juste appropå något helt annat. Min cykel har gått i sönder igen. Kedjan knäcktes medans jag cyklade till centralen idag, riktigt irriterande. Nu ska jag klä på mig och gå till Lili.

Marc O'Polo - Women








Merchandising

Idag var det dags att göra om butiken och ta fram alla nya varor vi fått än så länge. Vi började med att göra om damavdelningen först och vi blev helt klara. Butiken ser riktigt bra ut, nu vill vi bara få bort rean så vi kan sätta upp de andra nya varorna. Imorgon blir det herravdelningens tur att få en makeover. Nu när jag satt på tåget hem funderade jag på hur vi skulle göra. Jag har några idéer i huvudet, vi får se hur det blir imorgon. Men vi måste göra något annorlunda. Vi har haft samma inredning ett bra tag nu så det är dags att byta. Jag tänkte lägga upp några bilder från damavdelningen imorgonbitti. För nu ska jag få lite sömn, god natt.

Trevligt folk

Jag älskar verkligen trevliga människor. Hur kan man inte göra det liksom? Efter att jag hade sovit en lång stund på tåget började jag och grannen bredvid mig prata. Vi pratade i en timme. Det var verkligen trevligt. Vi pratade om vad vi jobbade med, Marc O'Polo, resa utomlands och andra saker. Det är så kul att prata med en främmande person utan att tycka att det är obekvämt. Sen är det även roligt när båda tycker det är intressant. Jag kunde inte heller låta bli att prata om Malmös uteckling så när vi klev av tåget blev hon så förvånad att det var Malmö. Så förklarade jag för henne att det var en del av citytunneln. Hon var glad att jag gick med henne upp för annars sa hon att hon hade trott att hon var i fel stad.

Sova

Oj vad trött jag är. Vi har hållt på med den nya butiken sen halv åtta imorse. Har vart uppe sen halv sex så jag är riktigt sleten nu. Butiken var jätte stor och när vi hade vikt fram alla kläder blev det riktigt snyggt. Imorgon när jag kommer till jobbet ska vi också pumpa den snyggt. Vi har dock inte så många dektorationer så det blir inte riktigt samma känsla som andra Marc O'Polo butiker vilket är lite synd. Vi göra det bästa vi kan imorgon. Nu sitter jag iallafall på tåget till Malmö. Jag har sovit sen jag satte mig i stolen, är verkligen trött. Jag tänkte nog fortsätta med att sova igen, ciao.

Sveriges framsjärt

Nu var man i Göteborg. Jag kom fram tjugo över sju och gick direkt till hotelet. Det var enkelt att hitta hit, jag kan faktiskt ändå Göteborg lite grann. Hotelet ligger mitt emot NK så det är nära och bra till imorgon. Efter att jag hade kommit till hotelet bestämde jag mig för att gå ut och leta efter någon resturang att äta på. Jag gick runt jätte länge och letade efter någon vettig resturang. Tillslut hittade jag en italiensk. Jag stod och väntade på kyparen, då han kom fram till mig och sa att de skulle stänga. Jag blev besviken. Utanför resturangen läste jag om att de hade någon god lasagne som jag blev sugen på. Jag började röra mig mot gamla stan där jag hittade ett asiatiskt ställe. Det var billigt 69 kronor bara, nästan som Tamnackthai i Malmö. Men de här skulle också stänga. Medans jag hade gått runt och letat hade jag Annie och Victor hela tiden i telefonen. De sa till mig att gå till Hard Rock Café men jag envisades tills jag fick ge mig för att det var det enda stället som hade köket öppet till halv elva. Jag gick dit och fick ett stort bord för mig själv. Runt omkring mig satt flera sällskap på minst 4 personer. Efter en stund kom ett jätte stort ställskap på 14 personer som skulle sätta sig precis bredvid mig. Det var så pinsamt, men roligt. Jag var verkligen den enda som satt själv och åt jag kände mig så ensam och det var jag. Jag beställde en hamburgare som var jätte god, men den var inte lika god som på Betty Ford. Det är inte någon hamburgare som har klått den hittils. Efter jag hade käket träffade jag Mikael. Vi tog en kort promenad sen följde jag honom till bussen. Därefter gick jag på en liten sightseeing tur för mig själv och tog liten foton som jag tänkte dela med mig. Har också bilder på hotelrummet, enjoy.







På väg

Sitter just nu på tåget och tiden har gått ovanligt fort. Jag ska vara framme om en timme i Göteborg så det är nice. Jag hittade min plats på tåget men det var en man som satt på den så jag satte mig snett mitt emot honom. När han sedan gick av steg en äldre dam på som råkade slå till mig med hennes väska. Sen tog också min plats. När vi kom till Båstad skulle hon av. Då slog hon till mig igen med hennes väska, lite komiskt. Jag fick tillslut min efterlängtade bokade plats vid fönstret och har suttit här sen dess. Nu är vi i Falkenberg och matvagnen är på tåget. men har ej gått förbi vår vagn. Hoppas den kommer med något gott.

Göteborg

Idag klockan tio över fyra åker jag till Göteborg som jag har sagt nu några dagar. Jag ska vara med och merchanisa den nya Marc O'Polo dam butiken inne på NK. Idag kommer vi dock inte göra nånting. Jag ska bara åka upp dit och är framme vid sju tiden. Min syster Jacqueline kommer kanske vara i Göteborg ikväll så vi kanske går ut och käkar något. Imorgon iallafall då börjar jobbet. Vi ska träffas halv åtta inne på NK, då ska vi börja att vika kläder och fixa runt. Det ska bli väldigt kul att få komma dit. Sen när jag kommer tillbaka til Köpenhamn då ska vi pimpa vår butik riktigt nice.

Nu innan jag åker tänkte jag fika med Annie ... och det var nog allt som händer innan jag åker till Göteborg. Jag skriver mer senare, besitos.

P.S - för er som är i Göteborg imorgon kom på invigningen av den nya Marc O'Polo butiken i NK.


I byn

Eftersom Marc O'Polo butiken ska stänga den 31 januari i Magasin, hade vi bestämt att vi som har arbetat (jag) och de som arbetar skulle ha en liten middag. Vi gick till en mysig resturang som låg mitt emot vår flagship butik, lite komiskt. Maten var iallafall god, men desserten var ännu godare. Det var någon karamel, chocklad fudge. Den var verkligen god, shit. 

Idag hade också Magasin sin fest, förra veckan hade Illum det, men då var jag i Barcelona. Efter resturangen drog vi till Magasin för att ha roligt. Alla var där, dock bara danskarna. Vi var kanske 5 svenskar av jag vet inte hur många som var där men många. I början var det lite segt men sen vid typ halv 2 tiden började det bli skit roligt. Musiken var grym, kändes som att jag var på en bra kväll på Apolo. Jag hängde lite med mina kollegor, lite med Kristin. Sen dansade jag loss med en kollega från flagship butiken. Hon var så full. Hon hade klätt ut sig till en polis och så hade hon en piska, så hon gick runt och piskade på folks gumpar. Jag förväntade mig inte att hon var så galen när hon gick ut, men det var kul att se att hon vågade släppa loss. Kvällen var trevlig och det blev inte för sent heller. Folk drog sig vid halv tre tiden för att sedan dra vidare, men jag var för trött så jag tog tåget hem till Sverige. Nu ska jag sova och imorgon vid fyra tiden åker jag till Göteborg.



Plus grader

Äntligen har vi några plusgrader i Malmö och snön håller på att smälta nu. På söndag ska det bli 5 grader plus, det högsta än så länge. Jag är dock lite orolig hur februari kommer att bli, för det kan vara riktigt kallt då, men vi får se. Jag är iallafall glad att jag får cykla nu igen och slipper ta bussen. Nu vill jag bara ha våren och sedan blir det sommar, fan vad jag längtar.


En sväng till Möllan

Ikväll blir det en liten återträff på Volym med polarna. Det ska bli trevligt att ta det lugnt några timmar och bara snacka. Gilla Volym! Måste bara säga att de som gillar gin och tonic, prova den japanska versionen av gin och tonic. Verkligen jätte god.





Morgon

  • Havregrynsgröt med havremjök
  • Morgonpasset i P3
  • Skynda sig

Nu äter jag min goda gröt, men jag har inga bananer och det är mycket godare med bananer i. Jag har vart så dålig med att dricka vatten, så nu dricker jag alltid en liter vatten på morgonen. Jag är glad att jag har börjat dricka mycket vatten igen. För jag minns när jag simmade, då drack man extremt mycket vatten. Man känner sig nyttig och det är det ju också. Min gröt är slut, fan vad jag käkade den snabbt. 
Ih, jag måste cykla om en kvart. Jag borde skynda mig nu som jag alltid gör varje morgon. Det är konstigt för jag tycker inte om att stressa och därför vaknar jag halv sju, men sen slutar det alltid med att jag får stressa. Jag får jobba med att bli bättre på det.




En notis

Jag märkte inte förens nu när jag såg på bilden att min rökelese heter "SMILE" hahaha. Är det kanske därför jag är glad för det mesta? Tro inte att jag är på någon slags drog nu. "SMILE DRUG"


I rummet

Sitter i min varma säng (nej jag har inte fisit i den, men det skulle kunna vara sant, dock inte den här gången) och det snöar utanför. Mys känsla? Nej inte direkt. Eller jo i mitt rum är det mysigt men att det skulle vara mysigare på grund av att det snöar, verkligen inte. Det hade varit mycket mysigare om det vart solnedgång och så hade solens strålar strålat in i mitt rum. Det ni, hade varit varit riktigt mysigt och jävligt nice. Sen hade man tagit sig med cykeln till Möllan för att möta upp sina polare för att dricka och äta något, men inte på Bright Bar. Som jag sa när jag skrev sist, det är slut med stället. Jag får inte gå där på flera, flera månader.

Jag har häntat ut mina biljetter till Göteborg. De hämtade jag faktiskt ut iförgår när jag kom hem från Barcelona. Jag längtar faktiskt. Det ska bli kul att få lära sig något nytt. Mitt tåg är framme i Göteborg klockan sju, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra när jag kommer fram. Jag ska ju självklart till hotelet, men vad händer sen? Jag hade kunnat tänka mig att gå ut och käka. Får se hur jag ska göra.

Fan, måste packa upp min väska. Det är det jag hatar med att komma hem efter att man har rest. Man (eller kanske bara jag) bara låter väskan ligga på golvet för man orkar bara inte ta upp allting och fixa det. Sedan tänker jag också att jag ändå ska till Göteborg på söndag, så det kommer vara lättare när allting fnns i väskan. Måste bara byta till en mindre och ta med bara en t-shirt, underkläder och necessären. Sedan är jag klar.

Oh nu tittade jag på min Marc O'Polo filt som är så skön, verkligen super skön och varm. Nu ville jag bara lägga mig i sängen med filten och sova gott. Jag ska ändå upp rätt tidigt imorgon, lika bra att kanske däcka nu. Det låter nog som en bra ide. Ah fan vad gött. Mitt täckte, min tjocka 100% ull MOP filt och rökelse, riktigt nice!



Jag


Alltid

Varje gång jag och Hellen ska ut och äta funder vi alltid på vad vi är sugna på. Det kan vara ris med någon gryta eller kanske en köttbit med bearneis sås och klyftpotatis, men verkligen all sorts av mat. Det enda vi är eniga om är att vi ska äta på Möllevångstorget. Medans vi pratar om vad vi är sugna på kommer det alltid tillslut på tal, Bright Bar. Och det slutar med att vi alltid går dit. Varför är då frågan? Maten är verkligen jättebra och det är extremt prisvärt. En plankstek 99 kr. Hur grymt som helst. Sedan pasta 89 kr, det är med bra. Det är bara pinsamt att gå dit för vi har varit där allt för ofta. Varje gång vi har gått ut och ätit på sista tiden har det alltid slutat med Bright Bar. Vi har vart där, jag tror det är på 10 gånger nu. Jag undrar vad de tänker de som jobbar där. Nu är de här igen. Fan vi måste verkligen hitta ett nytt ställe där mat kan äta god mat till ett extremt bra pris.

Vardagsliv

Då var man nu åter tillbaka till sitta gamla liv och kalla Sverige. Det enda positiva just nu är att det ska vara plusgrader varje dag den här veckan. Det är skit bra för det betyder att våren kommer. Jag hoppas att den sista snön smälter bort snabbt och att vi kommer kunna slippa de gråa molnen och istället få en klar blå himmel.

Back to Sweden

Da var det tillslut dags att flyga tillbaka till Sverige och atervanda till sitt vanlig liv. Vilket innebar att man ska jobba, jobba och jobba. Ar inte sa jatte pepp pa det just nu. Det jag ar pepp pa ar att resa. Men for att kunna gora det behover jag pengar. Jag var ratt duktig med att spara pengar men nu har jag verkligen vart jatte dalig och har levt lite over min budget. Jag behover ocksa ett nytt jobb. Det lonar sig inte langre att jobba i Danmark for att den svenska kronan har blivit starkare och den danska ha blivit svagare. Men det finns inga jobb i Sverige. Jag borde prata med chefen och se om man kanske kan fa en hogre lon. Jag undrar hur det har aret blir.


Iih!

Idag skulle ha blivit en storslagen dag. Apolo - Nasty Monday den basta festkvallen av alla kvallar under veckan. Men jag vet inte vad som har hant, men nu nar vi var dar var det sa dott. Jag och Laura satt, forstar ni, satt! Vi har aldrig, verkligen aldrig nagonsin suttit pa Apolo. Men hela kanslan var borta. Det var inget folk, dj:n spelade dalig musik. Det var nog kanske tre bra latar. Men usch vad besvikna vi var. Vi borjade diskutera vad problemet kanske var och vi kom fram till att det kan nog vara att man inte far roka inomhus mer i Spanien. Sen den 1 januari i ar, ar det forbjudet att roka inomhus. Sa folk ar inte lika hoga och peppa langre. Det ar faktiskt skont att slippa all rok lukt men man saknar anda lukten av rok och knark. Medans vi satt och pratade kom lukt fran knark. Vi bada blev glada.
Nu har de ocksa skaffat en massa vakter och folk som plockar undan alla glas. Det finns tva vakter som gar runt pa dansgolvet och har koll pa vem som roker. De har t-shirts dar det star "Catch & Control", sedan finns det en vakt pa scenen som ser till att ingen dansar dar eller lagger sina vaskor dar. Det var faktiskt trist att inte se Aida och hennes vaninna dansa pa scenen. Hon var inte ens dar och det var inte David heller. De ar alltid annars dar.

Nu ar det bara 12 timmar kvar tills vi ar hemma i Sverige. Det kommer bli trist att komma hem till kalla Sverige. Men jag ser fram emot sondag da jag aker till Goteborg for att vara med och oppna den nya Marc O´Polo butiken. Jag vet inte varfor men det kanns som att de har manderna innan varen kommer att ta lang tid. Det gor mig sa less. Usch lat det ga snabbt.


Crackade

Jag och Laura ar just nu verkligen crackade. Vi har nyss varit hemma hos Patricio med Andy och haft en trevlig kvall med mat, dryck och foton. Men under tiden blev vi bara mer trotta och crackade coh skrattade for nastan vad som helst. Vi ska fortfarande ut for det ar ju Nasty Monday trots allt. Vi kommer inte att sova inatt for att vi ska aka till flygplatsen vid tio tiden. Sa vi kommer forst att kunna sova pa flyget klockan ett. Och idag har jag bara sovit 4 timmar. Jag behover bara redbull, bra musik och roligt folk for att klara av kvallen. Nu blir det att gora sig i ordning och ta sig en liten rundtur pa toan, annars kommer jag inte kunna dansa haha.


Infor kvallen

Laura och jag har kopt lite tapas dock en valdigt fattig tapas som vi ska ata nu ikvall. Sen vid tio ska vi hem till Patricio dar Andy ocksa kommer att va. Vi ska ata en liten middag tillsammans. Det kommer bli valdigt trevligt och sen mot natten blir det Apolo. Idag var vi som sagt pa Primark som det stavas och inte Primemark. Det var faktiskt valdigt lugnt dar. Jag var chockad, for det ar alltid annars en massa folk. Laura handlade en del saker som vanligt. Vi tog sedan metron in mot stan for att traffa var gamla rumskamrat Cornelia. Det var jattekul att traffa henne, speciellt i Barcelona. Att vi tre gick det kandes normalt. Vi gick till en resturang och kakade en hamburgare men jag och Laura blev extremt besvikna. Vi blev bara sugna pa att ata pa Betty Ford. Deras hamburgare ar verkligen sjukt god som jag har sagt innan. Nar vi hade varit dar ett tag tog vi oss till Born, dar vi letade upp vara gamla larares pub. Sylvana och Nico som har jobbat som flygvardar har nu tillsammans oppnat en pub som heter Petit Jet Lag. De blev bada glada over att se oss i Barcelona och Sylvana bjod oss pa goda drinkar. Jag trodde inte att hon visste hur man gjorde sant, men tydligen ska hon ha gatt en kurs. Denna kvallen lar bli bra! Jag langtar, synd att det ar sista natten har.


Nasty Monday

Idag ar det antligen mandag. Varan favorit festdag iallafall i Barcelona. Det ar Nasty Monday pa Apollo ikvall och dar har vi alltid sa grymt roligt. Grym musik, nice folk, forutom de som star uppe pa scenen. De tycker vi verkligen inte om, for de tror sig sa mycket. Vi kommer nog ga dit vid tre tiden som vi brukar gora. Konstigt att Hellen inte ska med. Det brukar alltid vara jag, Hellen och Laura som gar dit. Men vi ska dansa for Hellen ocksa, dock kommer vi inte vara lika nasty som Hellen brukar vara.

Idag vet jag faktiskt inte riktigt vad som hander. Vi ska till Primemark som ar Hellens och Lauras favorti butik. Det ar sa sjukt mycket folk dar, usch! Sen ska vi traffa Cornelia och kanske ta nagot att kaka. Eftersom Laura inte har sovit sa mycket inatt pga hennes mobil, sa kommer hon nog aka hem tidigare och sova. Jag vet inte riktigt vad jag ska gora da. Jag kanske kan ta en promenad i en annan stadsdel, det hade nog varit ratt trevligt. Eller sa kan jag kanske ata lite tapas, my favourite. Jag tycker verkligen om tapas, det ar sa socialt och trevligt. En massa sma goda saker som man blandar ihop, ah det ar sa gott.
Laura vantar pa mig nu. Vi ska aka till djurens butik, Primemark. Onska oss lycka till.


Klockan 04.10

Laura och jag var ute med Andy och Patricio pa Betty Ford och at den goda hamburgaren och sa drack vi Malibu Piña. Efter att vi hade vilat oss drog vi till en annan pub dar jag hangde nagra ganger med Andy och Mitchell. Patricio drog efter en stund dar for att han skulle jobba dagen efter. Jag, Laura och Andy borjade bli sega, men jag och Laura borjade se riktigt crackade ut. Vi gaspade och vara ogon var sa roda. Men det slutade med att vi drog till den allra forsta puben vi var pa nar vi kom till Barcelona forra aret, alltsa Guru. Jag vet inte riktigt vad jag ska saga om det stallet. Men det ar riktigt B. Vi var som sagt sega men jag borjade piggna till medans Laura blev annu trottare. Hon tog tillslut taxin hem och jag gick till Metro (Darkroom) sjalv. Jag kom in gratis for jag hade skaffat gratis biljett pa en pub. Det var sa dott dar, for jag var dar klockan tva och inga manniskor ar dar da. Jag gick runt och tittade pa de fa manniskorna som var dar. Jag tog en drink sen nar jag var klar med den gick jag hem. Tur att jag hade gratis biljett for intradet kostar 18 euro, sjukt nog! Promenaden hem var valdigt mysig och vadret ar verkligen behaglig. Just nu ar det 16 grader ute. Nu nar jag kom fram till hotellet sag jag Laura sitta vid datorn och sag ledsen ut. Hon berattade att hon tappade sin Iphone 4 i taxin. Jag forstar att hon ar ledsen over det for det ar inte en billig mobil direkt och hon hade tagit sa fina foton.

Jag har nu fatt mail fran Anna, Marc O´Polo´s merchandiser. Den 16:e januari aker jag till Goteborg sen aker jag hem dagen efter alltsa den 17:e. Och den 17:e ska jag vara med att fixa den nya butiken. Den ska bli kul att fa gora det och lara sig nya saker. Hotellet ar bokat likasa min tagbiljett. Jag ska bo pa hotell Vanilj som ligger i centrum. Usch nu borjar jag bli lite sugen pa att lagga mig i sangen och sova. Jag tror faktiskt jag gor det, besitos
.

Hotell Vanilj, Gothenburg


En sondag

Da var det sondag da allting ar stangt och staden ar ratt dod. Sa jag och Laura har varit pa en promenad utanfor centre commercial och har istallet tagit en promenad uppe vid bergen. Det var valdigt trevligt, kul att se nagot annat. Man ar ju van att se det som finns har inne i stan. Vi gick fran ett ghetto till ett centrum dar de hade ett riktigt flashigt Corte Ingles, som var oppen. Vi borjade undra om stan var kanske oppen da. Efter ialllafall nagra timmar dar uppe. Tog vi metron tillbaka till Universitat och sag att allting var oppet. Vi minns inte att det var sa forra aret, men det ar nog kanske pga rean som allt var oppet. Vi klagade iallafall inte. Laura gick som vanligt runt till hennes butiker och tittade. Jag nickade mest och sa vad jag tyckte om kladerna hon visade mig. Det blev inget kop. Ikvall ska vi mota upp Andy och Patricio. Vi ska ta oss till Betty Ford och kaka den riktigt goda hamburgare till det blir det nog en gin och tonic eller en malibu piña. Jag vet inte riktigt om vi ska ut ikvall. Laura vill ju se eller kanna hur det ar inne pa Dark Room sa vi kanske tar en svang dit.

Igar skulle jag och Laura ut. Jag tog en liten siesta medans Laura fixade sig. Nar jag vaknade vid ett hade Laura lagt sig i sangen och somnat. Hon var dock helt klar. Sminket var pa ochj kladerna likasa. Men hon hade blivit sa trott sa att hon stannade hemma. Jag gjorde mig i ordning och tog sedan taxin till Patricio och Andy. Vi drog sedan till en club dar vi dansade och drack det var mycket trevligt. Det blev en ratt tidig kvall, klockan halv sex drog vi darifran.

Laura ska skita nu for att forbereda sig infor hamburgaren. Jag onskar henne lycka till eftersom hon har inte bajsat sa bra de har dagarna.


Kanns som att vi ska stanna

Ska vi verkligen aka tillbaka till Sverige pa tisdag? Det kanns verkligen inte som det. Nu nar vi har kommit tillbaka till vara gamla rutiner kanns det som att vi ska stanna lange. Det kommer vara konstigt att lamna Barcelona igen. Dagen borjade med att vi akte till Badelona en liten stad utanfor Barcelona dar vi var inne pa Magic Badalona som ar ett shoppingcenter. Laura hittade sjalvklart en massa klader och shoppade loss. Sedan gick vi till marknaden bakom shoppingcentret dar jag kopte min fina falska planbok BOOSS. Konstigt nog blev jag faktiskt glad for min planbok, for att den hade liksom kommit "hem" igen haha. Klockan hade blivit ett och Yamamoto hade oppnat. Vi tog metron linje 2 fran Gorg till Universidad dar vi hoppade av och gick till Yamamoto. Vi var lite pirriga for tank om de inte kande igen oss. Vi som hade varit dar sa passa manga ganger. Nar vi val gick in sag vi hur de tittade pa oss lite underligt och sedan kom ett leende. Hon som alltid halsar pa oss forst log stort att foljde oss till vart bord. Hon fragade vad vi ville dricka och utan att vi hann svarade visste hon vad vi ville ha, vatten till mig och cola till Laura. Det var riktigt roligt att hon kom ihag det. Vi borjade precis som vi alltid har gjort. Forst det raa till kocken, sen sushi, sen varm mat, den raa maten ar klar, sen lite sushi plus varm mat osv tills man inte orkar mer och sedan tvingar sig i efterratterna. Vi forsokte, eller rattare sagt jag forsokte hitte till ett torg dar jag har atit churros med Victor hette han. Men det tog typ 2 timmar att hitta dit. Vi gick en riktig omvag men det var ratt bra for vi hade brant bort all mat fran Yama.

Efter all mat har vi vandrat i stan och letat efter mer klader till Laura. Hon hittade en del och jag hittade faktiskt en vaska pa COS som ar valdigt fin. Vi passade aven pa att halsa pa Andy som jobbar i en valdigt fin butik dar skor kostar minst 2500 kronor. Vi ska mota upp honom senare ikvall. Nu sitter vi allafall vid internetcafeet utanfor var gamla lagenhet i Monumental. Det ar verkligen konstigt att vi inte ska upp dit utan att vi ska ta metron mot Rocafort. Det kanns som att alla sitter dar uppe och vantar pa oss och sedan ska vi visa de vad vi kopt och sedan ater vi mat, jag tar en siesta, de forfestar och sen drar vi ut och festar. Men sa blir det inte trakigt nog. Om det anda hade varit som det var innan, det var verkligen bra tider.

                       


En ny dag

Jag och Laura Tog en liten siesta igår. Vi hade bestämt att vi skulle träffa Andy. Han ringde oss efter hans jobb. Vi hade dock fortfarande vår siesta så han sa att han skulle ringa oss sen igen. Jag sa att vi skulle bara sova till elva, men när jag vaknade igen var klockan fyra på morgonen. Vi var verkligen trötta. Vi sov ingenting natten till när vi skulle åka. Idag blir det iallafall nya tag. Yamamoto står först på tur, fast vi är fortfarande mätta sjukt nog. Och ikväll blir det utgången, kanske Dark Room haha. Vi båda vaknade precis men ska sova lite tilll. Hotelet i övrigt är faktiskt mysigt, det är ett tre stjärnigt hotel vid Rocafort, nära Paralel. Rummet är fräscht och toan är fin. Dock är utsikten som vanligt. Den typiska inramningen av alla fönster så att man kan se in hos alla.

Appropå något helt annat. Idag så bokar vår merchandiser på Marc O'Polo biljett till mig till Göteborg. Jag ska åka dit den 16 januari och är där tills på kvällen den 17. Jag ska vara med och öppna en ny Marc O'Polo butik och jag ska hjälpa till att merchandisa den. Det ska bli riktigt roligt. Kul att de tycker att jag är då pass duktigt, för jag har bara vart i företaget i fem månader. Fan vad kul det var att börja skriva igen i sin blogg. Jag ska fortsätta med det.

Mätta

Vi har verkligen varit igång hela dan och har gått till de flesta av våra favorit ställen. Yamamoto blev dock inte av eftersom vi var där en halvtimme innan stängning. Men vi kanske ska dit nu ikväll. Vi är dock riktigt mätta från buenas migas och vi har bara ätit en gång på hela dan, sjukt! Det har varit jättekul att komma tillbaka det känns verkligen som hemma och man minns Metro stationerna var man skulle av och på, var man skulle sitta för att komma närmast utgången ut på gatorna. Folk har också känt igen oss tex hos den filippinska matbutiken och de på buenas migas. Att de inte har glömt oss. Vi har varit ute och handlat på rean och jag handlade såklart på COS.

Just nu är jag på toa och Laura har somnat för hon svarade inte mig när jag ropade på henne. Juste innan när vi var i stan gick vi till Zara för Roberto jobbar där. Han blev så överasskad. Det var skit skoj att träffa honom igen. Andy blev jätteglad också att jag är tillbaka. Vi har dock bara pratat i telefon men vi ska träffas. Ja som ni märker är jag väldigt glad. Jag är verkligen hemma.

Barcelona

Idag åker jag och Laura till Barcelona, det ska verkligen bli skönt att komma bort. Vi åker klockan tio och är framme klockan ett. Vi ska lämna våra väskor och sedan dra till Yamamoto. Sen får vi se hur dagen blir. Jag ska fylla på mitt Yoigo kort och ringa Andy. Han kommer bli chockad att jag är i Barcelona. Fan vad roligt det ska bli att träffa han igen. Vi ska äta tapas också!

Jag lyssnade på radion innan och de spelade de Veronica Maggio - 17 år, så jävla typiskt det är Barcelona låten. Det var skönt att höra den det var så längesen. Jag längtar verkligen nu.

 


...

Den här veckan har jag varit förvirrad. Jag hade inte pratat med Rasmus sen i måndags eftersom han behövde tänka över allt som hade hänt mellan oss. Men igår så pratade vi och det slutade inte lyckat. Han hade tydligen tappat intresset. Men jag fick ta en del hårda ord från honom som man inte vill höra från en person som man har vart med och att han hade ljugit för mig de två sista dagarna. Jag skämdes så mycket. Att jag var där och hängde med honom medans han ville att jag skulle åka, det var jobbigt att höra. Jag blev ledsen på honom att han verkligen inte brydde sig om hur jag mådde och det är så hemskt. Vi har ändå träffats intensivt och har verkligen brytt sig om mig till att verkligen inte bry sig. Jag förstår inte, hur kan man inte bry sig om hur någon annan känner? Att sluta det på det här viset innan han drar till Tokyo och jag till Barcelona ville jag verkligen inte. Jag är fortfarande besviken och förvirrad.


Imorgon

Nu är det bara en dag kvar, imorgon gäller det. Imorgon åker jag och Laura äntligen till Barcelona. Vi satt och försökte planera resan vad vi skulle göra. Det vi skulle göra mest var att äta på olika resturanger haha. Men vi saknar våra favoritställen. Ikväll ska Laura sova hos mig sen drar vi tillsammans till Centralen imorgon. Jag längtar verkligen till Yamamoto det ska bli så gott. Det kommer att vara så konstigt att hoppa av på Universitat och sedan ta metron till Rocafort iställlet för att ta metron till Monumental. Vi kommer inte åka hem till lägenheten utan till ett hotel. Det kommer kännas riktigt konstigt.

Sen jag skrev sist har jag varit i Jönköping och firat nyår med Rasmus och hans vänner. Det var trevligt, vi tog dte lugnt och käkade mat. Jag var dock riktigt trött så jag somnade i 40 min. Jag vaknade kvart i tolv så jag hann tolvslaget. Vid två tiden gick alla. Tillsist var det bara jag, Rasmus, Amanda och Eric. Vi hade det trevligt. Vi satt och snackade tittade ut över Vättern och Amanda var riktigt full. Det var lite roligt men samtidigt synd om henne för hon hade verkligen ingen kontroll över sin kropp.

Jag är så glad att det är ett nytt år för det betyder att våren är snart här, förhoppningsvis. Jag är verkligen trött på all snö nu och kyla. Jag vill ha sol och grönt gräs som man kan ligga på. Och för att inte glömma min cykel! Jag vill cykla!