God jul


Då var det åter jul igen. Samma gammla visa. Men i år jobbar både mamma och syrran. Mamma kommer hem vid 4 tiden och syrran kommer hem vid nio ikväll. Julen för mig är verkligen inget speciellt. Jag vill göra nåt nytt. Som att tex fira det med sina släktingar. Men tyvär så är pappa och hans syster ovänner så vi har ingen kontakt med de. Men så har vi våra släktingar i Filippinera men det är för dyrt att åka dit och våra släktingar i Österrikare känner vi inte så värst bra. Hade velat fira med mina kusiner i Lund, blir så irriterad på pappa och hans syster att dem ska vara ovänner.
Ha en trevlig jul alla :)

Snart fredag



Det är bara några dagar kvar nu tills fredag och då är det äntligen lov. Jag har längtat så mycket för jag är så trött på skolan och det märks på mina inlämmningar. Som idag tex. Idag skulle vi lämna in våra CV:n och vi ska söka jobb hos ett företag som heter Vinge och vi ska arbeta där som receptionister. Jag trodde att vi skulle vara receptionister hos resebolaget Ving, men tydligen skulle vi vara receptionister hos en advokatfirma. Jätte bra Vincent. Det ska bli riktigt skönt med lov och jag ska bara ta det lugnt.

Idag hände något som aldrig händer i Sverige och sist det gjorde det var för 100 år sen. När jag satte på radion ( Musik hjälpen ) pratade Henrik om att det nyss hade varit jordbäving här i södra Sverige. Jordbävning låg på 4,7 i richterskalan, vilket är ändå mycket. Tänk att tsunamin var 8 i richterskalan. Så detta var en halv tsunami. Det är nog en majoritet som kände det, men jag var inte en av de, jag sov som bara den.

Sjung om studentens lyckliga dag ...



Har det redan gått två och ett halvt år? Ska vi verkligen ta studenten nästa år? Det är sjukt, jag kan fortfarande inte fatta det. Och vår skola ( Latinskolan ) är den som går ut först tillsammans med Petri den 2 juni. Jag längtar som fan, jag vill att den dagen ska vara nu. Fan vad skumt att efter vinterlovet är det bara en termin kvar av skolan med SPEU3. Jag kommer att sakna klassen riktigt mycket. Vi har haft våra ups and downs, lite anmälan här och där och en massa andra saker. Men det är dem roliga sakerna vi ska minnas. Som Rahimas irländska sång som jag aldrig kommer att glömma, men jag kommer nog aldrig glömma allt roligt Rahima har gjort. Min norska vän Carolin, my one and only mother milk. Iman min Kaktosi ... oj ursäkta jag menar Kakosi. Tute, Tute, Tute ... Nathalie bi ska elsa tillboka. And my sisters Elise and Hellen i love you both and our father Eric Clark. Har tre saker att säga till oss BRAH BRAH, Mamase Mamasa Mamakosa och GO TOROS ( eller vad fan dem heter )  Ah, jag kan rabbla upp så många men det tar lång tid. Jag kommer sakna vår klass riktigt mycket för vi har haft roligt och den sista terminen vi har tillsammans ska vi ha riktigt skoj.