Aurevoir

Nu återstår det bara 3 timmar tills min syster flyttar till Frankrike, Paris i tre månader eller ett halvår om hon så skulle vilja förlänga hennes tid där. Hon ska plugga franska något hon har velat göra jätte länge. Är glad för hennes skull att hon nu ska få göra det hon vill. Det kommer kännas jätte konstigt att inte ha henne här hemma. Nu kommer jag inte kunna bli väckt av en massa dancehall/afrikansk musik eller att när man går ner till köket står all mat framme utan att hon plockat undan det. Som ni märker måste jag ha det rent. Kommer sakna hemma, men det gäller bara tre månader eller mer, men det är lugnt. Just nu har hon packat sin väska och mamma står och filmar henne innan vi beger oss mot Kastrup. Förhoppningsvis kommer jag kunna åka i september till Paris för att träffa henne med Nathalie. Måste bara fråga min chef om jag kan få en veckas ledighet.

Själv har jag också packat idag för imorgon åker jag och Annie till Stockholms skärgård för att ta det lugnt i deras stuga men också ha lite roligt på Pride som det tydligen är samma vecka som vi är där. Men syrran hoppas du får roligt i Paris och att du kommer kunna franska utan till när du kommer hem igen, älskar dig.


Bild från sommaren 08, när båda hade tandställning



Sag vam do?



Haaj doo hahaha, det är allt jag har att säga för tillfället.

Jobb

Har jobbat nu 4 dagar i streck och jag börjar bli trött nu. Ska jobba igen imorgon, på onsdag och sen på fredag. Sedan har jag äntligen semester ända till den 13 augusti. Det ska bli riktigt skönt. Nu efter studenten har jag jobbat mer än vad jag är van vid. Innan när jag hade skola jobbade jag endast varje lördag nu är det 4-5 pass i veckan. Men man måste vara positiv och tänka att man får pengar samt att det är bättre att ha ett jobb än att inte ha något överhuvudtaget. Ska göra mig i ordning efter detta inlägget. Men vad har hänt annars förutom jobbet på 7-eleven. Jag har varit ute på pub med vänner och tagit det lugnt, ja det var inte så mycket jag hade gjort. Det kändes som att jag skulle berätta en massa roligt jag gjort men så blev det inte.


Zumba

Varje morgon om man vaknat för tidigt sitter man framför tv:n och väntar på att de första programen ska börja. Medans man väntar sitter man och kollar på tv-shop så länge. Där hittar man en massa olika produkter vissa är bättre än andra och vissa är så skrattretande på det sättet de framför produkten. Den värsta är Magic Bullet där de är ett gäng vänner som sovit över hos sina vänner och på morgonen börjar värdarna ha en egen liten show och demonstrerar hur man ska använda den, därefter börjar de göra maragarita drinkar och säger "Let's get this party goin", de hade nyss vaknat och ska börja festa. Jag minns på 90 talet och början av 2000-talet att det var populärt med en massa redskap man skulle använda, men nu har det blivit modernt med att man själv ska träna som Winsor Pilates, Hip hop dance och Zumba. Jag har suttit och skrattat åt de här produkterna för de överdriver så mycket. Men för någon dag sedan berättade min mamma att hon hade beställt Zumba, jag kunde inte tro henne. Sen kom den med posten igår och jag fattade inte att vi hade den hemma, riktigt skumt. Vi provade den och det visade sig att den var bra och rolig. Nathalie har velat testa den och ska komma hit om 1 timme, då ska vi träna Zumba.

Let's Zumba


Bo01

Det fina vädret kom tillslut och varade i en vecka. Nu har det blivit trist väder med muliga dagar och kalla kvällar, riktigt kalla kvällar. Igår när jag och Hellen skulle hem från Lilla Torg var det så kallt att vi kunde knappt kunde gå. Måste bara berätta om igår när jag och Hellen satt på Lilla Torg och tog oss varsin skål med pommes. Så var det två killar och deras tjejkompisar som satt bredvid oss, efter en stund började den ena killen typ skrika. Jag tittade på honom för att se vad som hade hänt. På hans ena kind hade han fått fågelbajs som var riktig stor och sen hade han fått fågelbajs på sin mp3. Han torkade av det och gick sedan in på toan för att fixa det. När han kom tillbaka trodde han att allt var borta, men när han lyfte på sin kofta fanns det mer bajs på hans t-shirt, det var så roligt jag kunde inte låt bli att skratta.

Men det här inlägget ska inte handla om fågelbajs det ska handla om strand dagen på Bo01 jag hade med mina vänner. Men egentligen finns det inte så mycket om att säga om den dagen förutom om att vi solade och solade bara. Jag brände mig tillslut på pannan, precis vad Simon hade förutspått. För jag aldrig smörjer in mitt ansikte. Hädanefter ska jag försöka smörja in ansiktet när jag solar. Efter vi vart på stranden cyklade jag och syrran hem till tita Vangie och käkade lite filippinsk mat. Hennes son Alex grät hela tiden, bara när man gick in i hans rum började han gråta. När jag hade varit där en stund och försökt trösta Alex som tillslut slutade gråta träffade jag Erik. Vi gick på en promenad och satte oss sedan på en pub. Därefter gick vi hem till honom och tog det lugnt. Jag träffade Nathalie sen plus en tjej som vi inte kände. Vi spenderade kvällen på Volym.